4 Kasım 2011 Cuma

Bir milyar dolar vereceğim.

            Şimdi sana bir milyar dolar vereceğim.

Bu para sana ömrün boyunca yetecek emin ol. Ne kadar lüks yaşarsan yaşa bitiremezsin. Geleceğin garanti..
Ama önce bir kaç soruya cevap vermeni istiyorum:

·         Öğrencisin, okulu bırakacak mısın şimdi ?

Öğrencilik yılları geçmişte kalmışsa, ya boştasın ya da çalışıyorsun.

·         Boştaysan ne yaparsın bu kadar paran olduktan sonra ?
·         Çalışıyorsan işten çıkar mısın?

Eğer okumaktaki ya da çalışmaktaki amacın para kazanmak ise bu meşgaleleri bırakman gerek düz mantıkla.

Şimdi o kadar parayla ne yapacaksın?

·         Hayır işi mi?
·         Yat, kat alıp, ömrünün sonuna kadar keyif mi?
·         İbadete mi verirsin kendini ?

Ya da benim düşüncelerimi boşver. Varsa cevap bekliyorum. Para senindir, veririm bir ara..

Para 347.noter başkanlığında Şişli de  32.01.2012 tarihli çekilişte  kazanacak olan bir kişiye verilecektir. 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz. Her kişi yalnız  bir kez çekilişe katılabilir, birden fazla yapılan başvurular sayılmayacaktır.
foto

5 yorum:

  1. 25 YIL BANKA ELEMANI OLARAK GÖREV YAPTIM.15 YIL EVLİ KALDIĞIM ERKEK MÜSVEDDESİ ESKİ EŞ TARAFINDAN DOLANDIRILDIM. TÜM ÇALIŞMA HAYATIM BUYUNCA SAHİP OLDUĞUM KAZANÇLARIMI GASP ETTİ,ÖNCE AİLESİNE YEDİRDİ SONRA DA RUS KADINLARA.ŞİMDİ RUS KADINLA EVLİ.TÜM KAZANÇLARIMIN ÜSTÜNE OTURDU. BEN İSE EMEKLİ MAAŞIMLA OĞLUM İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜM TÜM GELECEK PLANLARIMI YAPABİLMEK İÇİN ÇIRPINIYORUM. PARA BENİM OLURSA ÖNCE OĞLUM İÇİN SONRA DA BENİM GİBİ SÖMÜRÜLMÜŞ-TACİZ EDİLMİŞ KADINLAR İÇİN YAŞAM PLANLARINI HAYATA GEÇİRİRİM.

    YanıtlaSil
  2. Okula devam hemde devlet üniversitesinde..daha sonra askerlik , onu bedellide yapabilirim emin değilim silah kullanmayı ve seferberlik olaylarını öğrensem yeter sonuçta ktü de mühendislik okumanın askerlikten çok farkı yok.. :) sonra yapmak istediğim işleri yapmaya çalışırım daha fazla özgür olmak için kontrolu sadece benim olan bir iş..insaat işi olabilir mesela.Çok lüks yat kat istemem olucak tabi ama çocukların geleceği için bikaç ev biraz hisse senedi faln..bide benim için güzel bi çadır bikaç olta bir 67 mustang yeter :) yaa aslında sen iş kurmam için bana biraz borç ver yeter..yoksa kalanını dünya barışı için faln harcarım :) Not: yarım milyon yeter ölmeden fazlasıyla iyade etmeye çalışırım :)

    YanıtlaSil
  3. Yalnızca vatandaş9 Kasım 2011 16:38

    32.01.2012 tarihinde ki böyle bir tarih ne zaman gelir bilinmez, şişli'de 347. noteri de bulabilirseniz alın derim parayı, bir ara verirse tabii. Milleti böylesine abuk yazılarla aldatmaya çalışıp sitesine güya hit kazandırma çabasındaki zavallı kişiliklere ise ben birşey söylemeyeceğim, dilimin kemiği olmamasından ötürü. Ha biraz medeni ise yayınlar umarım bu yorumumu.

    YanıtlaSil
  4. öncelikle belirtmek isterim ki, yazıda para vereceğim tamamen ironik bir tekliftir. Haklı olarak blogda ilk bu yazıyı okuyanlar bunun farkına varamayacaklardır. yanlış anlaşılmalardan ötürü özür dilerim.

    en başından beri olmadığı gibi, bu yazıda da amacım okuyucu çekmek değildi. Bir noktaya parmak basmak istemiştim o kadar.

    Yazının altında bulunan açıklama, yanıltma amaçlı değil, ironiyi anlatmak amaçlıdır.

    YanıtlaSil